Ny höst

Efter en lite långsam sommar men intensiv start på hösten, har jag idag min första lediga dag sedan 6 september.

Igår hade vi vår Spring Summer 16/17 visning på British Fashion Councils venue i Soho. Här under kan ni se hela visningen. Som vanligt är det ett minimalt urval av kläder som faktiskt kommer med i showen, men det är dessa plagg som mest förkroppsligar vår designers vision och teman för den här säsongen.

Många sena nätter och hårt jobb. Det känns alltid konstigt att allt arbete under så många veckor kulminerar i en två minuters intensiv rush och sedan är det en ny kollektion som väntar.

Vi på studion arbetar backstage på visningarna, så det är inte förrän vi kommer hem på kvällen att vi faktiskt kan se den. Nedan kan ni få en uppfattning av hur det ser ut bakom kulisserna på showen. Tredje bilden visar en av tre looks som min modell Anna skulle ha på sig under showen. Stressiga ombyten!

Men det är inte bara slit och sena kvällar. Här är en bild från min arbetsbänk en torsdag eftermiddag, lite vardagslyx för att hålla humöret uppe i teamet. Våra två busiga studio-hundar är också med och firar.

Vanessa

View Vanessa Hansen's profile on LinkedIn