Nytt jobb – Nya möjligheter

Hej alla,

Nu har det gått fem år sedan jag avslutade min utbildning på Tillskärarakademin, och det har hänt en hel del sedan dess – internship i London, Projektanställning på Tretorn, jobbat på Pinewood scandinavian outdoor som designer/produktutvecklare och nu ska jag snart börja mitt nya jobb – Designer på MnO! Galet hur fort tiden går, är så taggad på det nya jobbet!
Kommer designa för tre märken, Savvy Citizen, Mouli och Drop of Mindfulness, lite blandad kompott, men jag tror det kommer bli hur bra som helst.

Min vardag kommer nog bli rätt annorlunda, har haft stort fokus på produktion i tjänsten på Pinewood, blivit en del resor till Kina och har ägnat en stor del av min vardag av kvalitetskontroll.. och nu på Mno ska jag bara få göra det jag tycker är kul – designa? Känns väldigt konstigt, men samtidigt jättekul! Jag är dock glad att jag har gjort dessa fyra år på Pinewood, utan dem hade jag aldrig haft den kunskapen jag har idag gällande produktion, orderläggning, kvantiteter och liknande som är väldigt väsentligt i slutändan vad gäller produktutvecklingen.

Har redan börjat lite smått att hjälpa Drop med att ta fram deras nya kollektion, det är såklart top secret, men jag har en känsla av att den kollektionen kommer bli outstanding, vill ta på mig allt så fort det kommit ut i butik!

Nu laddar jag för nästa helgs flytt till Stockholm, kan knappt fatta det! Nya utmaningar, here I come –

Kram,

Frida