Pinewood

Hej alla!

Nu var det ett tag sedan jag postade något inlägg, mitt dygn skulle behöva vara 48 timmar om jag ska kunna hinna med allt jag önskar..

Jag jobbar numera på Pinewood AB i Värnamo, för er som inte håller på med jakt är det kanske ett frågetecken, men det är Sveriges största jaktmärke. Vi gör även en hel del fritid, på bara några få säsonger har det gått från en pyttekollektion till en riktigt bra kollektion med brett utbud!

Jag trodde nog aldrig jag skulle ha så roligt på en arbetsplats som jag har här, min vardag är väldigt varierande då jag gör allt från skiss till färdig produkt.

Jag sitter just nu och klappar migsjälv på axeln, ÄNTLIGEN har jag skickat iväg alla instruktioner för Höst 2017, så nu är det bara att vänta.. efter semestern kommer nog förstaproverna rulla in.. det är lite som en skräckblandad julafton. Ibland blir det precis som man hade föreställt sig, och vissa gånger kan de i Kina varit kreativa och hittat på något eget.

Nästa vecka kommer sista svängen med säljprover för Våren 2017, baaara 400 denna gång, redan sorterat ut 1300 stycken. Men man ska väl inte klaga, förra gången var det 2800 säljprover.. hursomhelst ska jag njuta i helgen, lugnet före stormen före lugnet skulle man väl kunna säga, nästa fredag går jag på semester (en väldigt välförtjänad sådan)! Tjoohoo!

Nä nu ser jag på klockan att det är dags att ta lite helg,

Ha det bra!