Tillskärarakademin Malmö

Kurser & evenemang

kurser

Kurser inom mode och design

Sugen på att lära dig sy eller att utveckla din redan befintliga talang inom sömnad och textil? I samarbete med Medborgarskolan anordnas ett brett utbud av kortare kurser på Tillskärarakademin Malmö under helger och kvällar. Lär dig exempelvis mönsterkonstruktion, sömnad, designutveckling eller att fotografera för din portfolio.

Kurser för sällskap och företag

Ska du anordna en möhippa/svensexa eller letar du efter en kul aktivitet och upplevelse för jobb och kollegor? Medborgarskolan erbjuder även kurser i mode och design för bokade sällskap på Tillskärarakademin Malmö. Välkommen att höra av dig till oss.

Studiecirklar för självstudier

Vill du och några kompisar utveckla er kunskap inom mode, sömnad eller design? Eller anordna en modevisning för publik? Hos Medborgarskolan kan du starta en egen studiecirkel för självstudier eller få hjälp att anordna ett kulturevenemang.

En studiecirkel består av en grupp människor som tillsammans vill utveckla sina intressen och kan handla om nästan vad som helst, så länge som det finns ett lärande element. Genom att starta en studiecirkel hos Medborgarskolan kan du få hjälp med lokaler, studiematerial och upplägg. Läs mer på vår hemsida.

Bilder från skolan